Over meetjegezondheid.nl

Hoi! Ik ben Alexa. Ik heb deze website gemaakt omdat ik het leuk vind om mensen te vertellen over technologie in de zorg. Ik heb bijvoorbeeld voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gewerkt, binnen het project Zorg van Nu. Dat is een website die helemaal gaat over zorgtechnologie.

Tijdens mijn werk merkte ik dat er veel verschillende technologie is voor de zorg en dat het moeilijk is om de juiste te kiezen. Daarom leek het me leuk om producten te onderzoeken en te testen en daar informatie over te schrijven. Ik ben begonnen met saturatiemeters.

Een andere reden dat ik deze website heb gemaakt, is om te leren hoe je dat doet. Hoe je een goede website maakt dus. Daarom ziet deze website er nog niet zo heel mooi uit, maar er wordt aan gewerkt! 😉 Mocht je een vraag of tip voor me hebben, aarzel dan niet om mij een bericht te sturen. Dat kan via alexa@extralexa.nl

Groetjes!
Alexa